Autobedrijf van Remmen Gademan

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt al in 1945 waar Theo en Annie van Remmen in 1945 een stalhouderij begonnen voor zowel personen als zakelijk vervoer. Door de opkomst van de auto werd er in 1950 overgeschakeld op de handel, het onderhoud en verhuur van auto’s. In 1970 komt Frans van Remmen in de zaak de gelederen versterken, waarna hij in 1975 de verantwoording volledig opzich neemt. Het bedrijf is ondertussen, samen met zoon Rick van Remmen, uitgebouwd tot een universeel automobiel bedrijf met een volwaardige onderhoudswerkplaats en een Esso full-service tankstation.

Autobedrijf van Remmen Gademan biedt u een breed scala aan services met betrekking tot uw mobiliteit, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Wij staan voor u klaar om u te helpen een juiste keus te maken uit ons uitgebreide aanbod van occasions of nieuwe auto’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor een proefrit en gedegen advies voor financieringen en verzekeringen. Ook helpen wij u middels een zoekopdracht graag met het zoeken naar uw droomauto. Heeft U zelf Uw gewenste auto gevonden en staat deze in het buitenland? Ook dan verzorgen wij de import hiervan graag voor U.

Ook na aanschaf van uw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij als officieel erkend APKkeuringsstation ook de APK van uw auto.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Reparatie & Onderhoud

We beschikken in onze werkplaats over moderne analyseapparatuur waarmee we elke storing professioneel kunnen verhelpen en ieder merk kunnen onderhouden. In bijna alle gevallen worden onderdelen direct geleverd.De werkplaats is uiteraard aangesloten bij de BOVAG.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Schadeherstel

Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom doen wij te allen tijde ons best om
uw schade zo goed en snel mogelijk te verhelpen.Wij maken een snelle en nauwkeurige schade-expertise en kan in overleg met de verzekering direct aan het herstel worden begonnen. Alle problemen lossen wij voor u op. Ook het contact met uw verzekering, een perfect herstel van de auto en het regelen van vervangend vervoer.